Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι Αργοναύτες Καλύμνου και η Α.Ε Λέρου σε ένα παιχνίδι με 4 γκολ και ανατροπές, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (11:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Καλύμνου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας του 3ου Ομίλου Νήσων.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 28ο λεπτό, όταν ο Τσάτσος βρήκε δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1). Οι Αργοναύτες, ωστόσο, ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 51′, με γκολ του Τηλιακού (1-1).
Η ομάδα της Λέρου δεν άργησε να αντιδράσει και στο 70′, ο Χατζησταμούλος έστειλε ξανά την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ (1-2). Παρά την ψυχρολουσία, οι Αργοναύτες δεν το έβαλαν κάτω και δύο λεπτά αργότερα, στο 72′, ο Σαγρές διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το χρονικό των γκολ:
0-1 Τσάτσος (28′)
1-1 Τηλιακός (51′)
1-2 Χατζησταμούλος (70′)
2-2 Σαγρές (72′)
Η διαιτησία και οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Ωραιόπουλος, με βοηθούς τους Γεώργιο Ζησιό και Ελευθέριο Βουλγαράκη.


Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Γιάννης Δασκαλάκης, ενώ ιατρός του αγώνα ο Αντώνιος Παπασπύρου (Φυσίατρος).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αργοναύτες Καλύμνου (Παντελής Ζερβός):
Νικολάκης, Πιζάνιας Μ., Πιζάνιας Ν., Πιζάνιας Π., Πιζάνιας Σ. (46’ Μούστος), Σισώης, Χατζηαντωνίου, Καρδούλιας, Βαβλάς (46’ Σαγρές), Βεζυρόπουλος, Τηλιακός (77’ Άσπρος).

Α.Ε Λέρου (Διαμαντής Τσάτσος):
Ντασκαγιάννης, Δράκος, Μπάκας, Καρπάθιος, Ηλίας, Τσάτσος, Μελλισουργός, Καραχάλιος, Χατζησταμούλος (73’ Ζαφειρόπουλος), Πεχλιβάνης, Καράγκιολης (73’ Κραβαριώτης).

Το παιχνίδι επιβεβαίωσε τις προσδοκίες για ένα δυνατό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Οι Αργοναύτες έδειξαν χαρακτήρα και επέστρεψαν δύο φορές στο παιχνίδι, ενώ η ΑΕΛ έδειξε την επιθετική της ποιότητα. Η ομάδα της Καλύμνου παραμένει με 21 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο συνεχίζει σε τροχιά πρωταθλητισμού
Δείτε τη βαθμολογία

Φωτογραφίες και video του Μάμα Χαραμαντά




