5η θέση με δύο νίκες για την Αγγελική Νυστάζου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

196

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια του συλλόγου ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ TAE KWON DO, Αγγελική Νυστάζου, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων που διεξήχθη στις Σέρρες, 7-8 Απριλίου, κατακτώντας την 5η θέση ανάμεσα σε 31 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Με δύο εντυπωσιακές νίκες, η Αγγελική έφτασε μια «ανάσα» πριν τα μετάλλια και την πολυπόθητη μοριοδότηση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις της. Παρότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας αυτή τη φορά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Αγγελική για τη μαχητικότητά της και την αξιοθαύμαστη πορεία της στον αγώνα. Μια μικρή ατυχία ήταν αρκετή για να μας στερήσει το βάθρο, αλλά όχι και το πείσμα και την αποφασιστικότητα για το μέλλον!

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς της, που στέκονται στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας με αφοσίωση την αθλητική της διαδρομή και στον προπονητή της Μικέ Κουλιανό

Επόμενος σταθμός; Το Τριεθνές Κύπελλο στην Ξάνθη, από 2 έως 4 Μαΐου, όπου ο ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, θα αγωνιστεί με ακόμη μεγαλύτερη και πιο δυναμική ομάδα!