Ανανέωση θητείας, για το Ακαδημαϊκό έτος 2025-2026, του Διευθυντή Σπουδών της Σχολής Πλοιάρχων ΑΕΝ Καλύμνου Εμμανουήλ Κριαρά

2144

Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, ανανεώθηκε για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 η θητεία του Εμμανουήλ Κριαρά στη θέση του Διευθυντή Σπουδών της Σχολής Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Καλύμνου.

Ο Εμμανουήλ Κριαράς, επί θητεία εκπαιδευτικός βαθμίδας Καθηγητή Εφαρμογών Ναυτικών Μαθημάτων και ειδικότητας Πλοιάρχου Α΄ Τάξης Ε.Ν., υπηρετεί στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εκπαιδευτική και οργανωτική λειτουργία της σχολής.

Η ανανέωση της θητείας του θεωρείται ένδειξη εμπιστοσύνης στο έργο και την προσφορά του, με στόχο τη συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης των σπουδαστών της Σχολής Πλοιάρχων της ΑΕΝ Καλύμνου.