Τη Δευτέρα 20 Απριλίου το 40νθήμερο αρχιερατικό μνημόσυνο για το Γιάννη Χαλίκο-Την Κυριακή 19 Απριλίου απόγευμα θα στολιστεί το κόλλυβο

1

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2026,πρωί, θα τελεστεί το 40νθήμερο αρχιερατικό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου Γιάννη Χαλίκου ,μεγάλου ευεργέτη της Καλύμνου.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάμαντος, παρουσία συγγενών, φίλων και όσων επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος. Ο Γιάννης Χαλίκος υπήρξε σύζυγος, πατέρας, παππούς, αδελφός και θείος, αφήνοντας πίσω του έντονο αποτύπωμα αγάπης και προσφοράς στην οικογένεια του και στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα την Κάλυμνο.

Το μνημόσυνο τελείται από τη σύζυγο του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και την αδελφή του, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς, οι οποίοι καλούν όσους τον γνώρισαν να παραστούν και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Το κόλλυβο θα στολιστεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στον ξενώνα του Ιερού Ναού του Αγίου Μάμαντος, στις 5:00 το απόγευμα.

Η οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσοι συμμετέχουν στο πένθος και διατηρούν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους ανθρώπου.