Από την “Οργάνωση Μελών Καλύμνου ΣΥΡΙΖΑ” εκδόθηκε το πααρκάτω δελτίο τύπου:
Με αφορμή τη χορήγηση αδειών αλίευσης τόννου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Τμήμα Αλιείας στο νησί μας κυκλοφορούν κάποιες φήμες από ψευτοπαράγοντες του αμαρτωλού παρελθόντος, ότι αυτοί μεσολάβησαν για τη χορήγηση των αδειών αυτών.
Τους συνιστούμε να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί οι εποχές αλλάζουν και οι ψευτοπαρεμβάσεις δεν περνάνε.
Οι άδειες δόθηκαν με συγκεκριμένα κριτήρια και μετά από συνεχείς προσπάθειες των βουλευτών Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ και του Υφυπουργού Νησιωτικής Πολιτικής. Με τις προσπάθειες αυτές η Κάλυμνος πήρε το 55% των αδειών πανελλαδικά.
Πρόθεσή μας είναι να εκλείψουν τα φαινόμενα του παρελθόντος και να καθιερωθεί η αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δύσκολο να πραγματωθεί, δεδομένου ότι το φαύλο παρελθόν βάζει εμπόδια στην προσπάθεια αυτή. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο!!!
Δηλώνουμε ότι σε κάθε περίπτωση θα είμαστε δίπλα στην κοινωνία για τη λύση των δίκαιων προβλημάτων.

