Δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 35 και 19 ετών κατηγορούνται για εννέα περιπτώσεις κλοπών από τουριστικά καταλύματα στη Ρόδο.

976

Εξιχνιάστηκαν χθες (13.09.2016), ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εννέα περιπτώσεις κλοπής από τουριστικά καταλύματα στο νησί της Ρόδου.

Για τις περιπτώσεις αυτές συνελήφθησαν δυο υπήκοοι Βουλγαρία, ηλικίας 19 και 35 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας και συνδυαστικής αξιολόγησης στοιχειών εξακριβώθηκε ότι, οι δυο δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. στην πόλη της Ρόδου, καθώς και στις περιοχές Φαληράκι και Άφαντου εντόπιζαν τουριστικά καταλύματα και αφού εισέρχονταν σε αυτά από ανασφάλιστες εισόδους αφαιρούσαν αντικείμενα – χρήματα των ένοικων.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής που διέπραξαν το χρονικό διάστημα από 04 έως 12-09-2016.

Στην κατοχή των δραστών και μετά από έρευνα που έγινε στο χώρο διέμεναν βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

•       Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, ως μέσω διευκόλυνσης
•       Τα χρηματικά ποσά των 335 ευρώ, 600 ρουβλίων Ρωσίας
•       Μέρος των κλοπιμαίων
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου συνεχίζει τη διερεύνηση τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες υποθέσεις.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός