Η παράταξη Ι.Μαστροκούκου για την ελλιπή συντήρηση του ταχύπλοου σκάφους «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ».

1069

Από την Παράταξη του Ι.Μαστροκούκου  «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» εκδόθηκε ακόμη ένα δελτίου τύπου με «φόντο» την ΑΝΕΚ.

Αυτή τη φορά το θέμα αναφέρεται στην ελλιπή συντήρηση του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ .

Το εν λόγω δτ παραθέτουμε παρακάτω

Μεγάλη ανατροπή στην υπάρχουσα κατάσταση ,που άλλαξε τα δεδομένα στο νησί υπήρξε η κατασκευή του πλοίου « ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ.»

Μεγάλο, σύγχρονο, γρήγορο, αξιόπλοο ,θεωρείται από τα καλύτερα στο Αιγαίο ,για τον σκοπό τον οποίο κατασκευάστηκε.

Δυστυχώς, μετά την διοίκηση του κ. Λελέκη, ο οποίος οραματίστηκε και κατασκεύασε δύο πλοία, το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ και το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ , με σκοπό την διασύνδεση του αεροδρομίου της Κω με το νησί μας ,με τρόπο άμεσο , γρήγορο ,χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες ντόπιων και ξένων επιβατών, οι   επόμενες διοικήσεις  των κ. Διακομιχάλη- Θανάτση και Γαλουζή –Διαμαντή, αφού ναυάγησαν τα πλοία οικονομικά ,τώρα  έχουν αφεθεί  στο έλεος του Θεού!

Από την ημέρα κατασκευής τους ουδείς έκανε την πρέπουσα και  επιβεβλημένη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρίας ,συντήρηση των μηχανών του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ. «Κλειδί δεν έχει ακουμπήσει  ακόμα», εκτός από μερικές εξωτερικές παρεμβάσεις ,τύπου συντήρησης αντλιών κλπ.

Πότε περιμένουν οι διοικούντες την ΑΝΕΚ να προστατέψουν το στολίδι αυτό , που αποτελεί περιουσία του Καλυμνιακού Λαού;

Πότε θα συντηρήσουν τις μηχανές του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ;

Μήπως έχουν σκοπό να τις πετάξουν «στον κάλαθο των αχρήστων» μια και καλή;

Κάηκε η ολοκαίνουρια μηχανή του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ και δεν άνοιξη μύτη! Η καινούρια Διοίκηση μέχρι στιγμής, απλά κουκουλώνει το γεγονός!

Μήπως περιμένετε να καούν πρώτα οι μηχανές του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ  και να μας ανακοινώσετε μετά « περίλυποι» ,ότι  είστε υποχρεωμένοι ν΄ αγοράσετε άλλες;

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός