Ημερίδα για «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» από το Επιμελητήριο σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο.

1277

Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στην Κω και στην Κάλυμνο. Η ημερίδα έχει θέμα «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου:

  • στη Ρόδο, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:00
  • στην Κάλυμνο, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00
  • στην Κω, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι:

1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών

2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκης

  1. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος

8. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας — προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις. Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής και Δημούση Αναστασία, χρηματοοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κ.Ε.Ε.Ε.

Η Κ.Ε.Ε.Ε και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου,

  • στη Ρόδο, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου & Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου
  • στην Κάλυμνο, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου
  • στην Κω, την Τετάρτη 7 & Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Οι ημερίδες είναι ανοικτές στο κοινό ενώ όσοι ενδιαφέρονται για παροχή προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο σύνδεσμο: http://vpnegotiations.gr/vp/ ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 2130 238504, 6932286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός