Σοκ στην κοινωνία της Καλύμνου από την είδηση βιασμού ανήλικης.

10924

Σοκ και απέχθεια στην κοινωνία της Καλύμνου προκαλεί η είδηση, για βιασμό ανήλικης 14χρονης από 67χρονο, με τον 41χρονο πατέρα της ανήλικης να φέρεται  ότι την υποχρέωσε στη συνεύρεση και κακοποίηση της  έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr  η 14χρονη συνοδευόμενη από 2 συγγενικά της πρόσωπα, την περασμένη Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 προσήλθε στο ΑΤ Καλύμνου όπου εξιστόρησε το μαρτύριο που περνούσε και όσα βίωνε με τον πατέρα της να την υποχρεώνει να του φέρνει χρηματικά  μικροποσά από συνευρέσεις.

Αργότερα στο ΑΤ Καλύμνου  προσήλθε και ο 41χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος κρατήθηκε ,ενώ στη συνέχεια προσήχθη από Αστυνομικά όργανα ο 67χρονος που φέρεται ότι βίασε τη 14χρονη.

Από το ΑΤ Καλύμνου, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και ο 41χρονος πατέρας με τον 67χρονο,οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη με τις  κατηγορίες της αποπλάνησης ,του βιασμού και της σωματεμπορίας. Στη συνέχεια οι 2 κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν  48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν στην Ανακρίτρια Κω  την ερχόμενη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 ,ενώ μέχρι τότε κρατούνται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kalymnos-news.gr  ο 41χρονος πατέρας της ανήλικης φέρεται να ομολόγησε κατά την προανάκριση στο ΑΤ Καλύμνου τις πράξεις του, αντίθετα ο 67χρονος αρνείται τις κατηγορίες.