Έντονες αντιδράσεις , φωνές και ένταση στη συνεδρίαση του ΔΣ Καλύμνου από διαμαρτυρόμενους ομπρελάδες του Μασουριού. (video)

4138

Έντονες αντιδράσεις , φωνές και ένταση δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ Καλύμνου την Παρασκευή βράδυ ,27 Απριλίου 2018, από διαμαρτυρόμενους ομπρελάδες του Μασουριού.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση ,από την οποία απουσίαζε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, λόγω έκτακτης υποχρέωσης του στο νοσοκομείο, τέθηκε ερώτημα από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννη Μαστροκούκο, σχετικά με τη μη δημοπράτηση της ελεύθερης παραλίας στο Μασούρι ,προκειμένου να ενοικιαστεί σε  επαγγελματίες για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.

Στην ερώτηση ανέλαβε να απαντήσει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Σάκης Τηλιακός.

Ο αντιδήμαρχος διακόπηκε αρκετές φορές από παρευρισκόμενους και ενδιαφερόμενους  να ενοικιάσουν προς εκμετάλλευση, τον ελεύθερο χώρο της παραλίας με τοποθέτηση ομπρελών, που δεν συμφωνούσαν με όσα έλεγε ,ενώ κατηγορούσαν τη Δημοτική αρχή ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις που τους έδωσαν.

Τις έντονες αντιδράσεις και την ένταση που δημιουργήθηκε ,αλλά και την τοποθέτηση του ενός εκ των ενδιαφερομένων καταγράφει το ρεπορτάζ που ετοίμασαν ο Μάμας Χαραμαντάς κι η Μπέτυ Μαίλλη για το kalymnos-news.gr

27-04-2018 Έντονες αντιδράσεις και φωνές στη συνεδρίαση του ΔΣ Καλύμνου

Επίσης παραθέτουμε και σχετικό ρεπορτάζ, από την ερώτηση που έθεσε ο Ι.Μαστροκούκος , η απάντηση που δόθηκε από τον αντιδήμαρχο Σ.Τηλιακό, αλλά και οι τοποθετήσεις από το Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Μαύρο και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Ψαρά.

27-04-2018 Ερώτηση για τη μη δημοπράτηση ενοικίασης της παραλίας στο Μασούρι Καλύμνου

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι μετά την ένταση που δημιουργήθηκε, αποφασίστηκε  τελικά το θέμα να συζητηθεί εκτός ημερήσιας, ενώ απορρίφθηκε η πρόταση για συζήτηση του σε επόμενη έκτακτη συνεδρίαση.

Κατά τη συζήτηση, αναφέρθηκε ότι η Δημοτική αρχή  δεν έχει αντίρρηση να δημοπρατηθεί και να διατεθεί προς χρήση ο χώρος της ελεύθερης παραλίας, από το ύψος του μπιτς βόλεϊ,μέχρι και το εστιατόριο Μυτιληνιού και αποφασίστηκε να εκδηλωθούν ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες δημοπράτησης.

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός