Η ανακοίνωση του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ για περιστατικό που συνέβη στο Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST ΧII στο λιμάνι της Καλύμνου και είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση απόπλου κατά 5 ώρες.

2225
Η ανακοίνωση του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ για περιστατικό στο Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST ΧII στο λιμάνι της Καλύμνου,που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση απόπλου κατά 5 ώρες.(σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ)
Ανακοίνωση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ (23/04/2018 – 13:42)
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, για περιστατικό αποκόλλησης, κατά τη διαδικασία φόρτωσης του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST ΧII” Ν.Π. 11052, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο για Κω-Κάλυμνο-Λέρο-Πάτμο-Σύρο-Πειραιά με 568 επιβάτες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέρους του μεταφερόμενου φορτίου (καρότσα με σίδερα) Φορτηγού Δ.Χ. οχήματος, το οποίο κινούνταν επί της ράμπας ανόδου, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στην εν λόγω ράμπα, να καταστήσει ανέφικτη τη λειτουργία της και να αποκοπεί η πρόσβαση μεταξύ των καταστρωμάτων του γκαράζ.
Άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “SUPERFAST XII”, ενώ κατόπιν απομάκρυνσης του φορτίου με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος, αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, επετράπη η συνέχιση πλόων του.Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός