Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καλυμνίων για τα απορρίμματα που μεταφέρονται από την Τέλενδο στο λιμανάκι του Μελιτσάχα. (video)

947

Τις ενστάσεις του είχε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καλυμνίων Νικήτας Καμπούρης, αναφορικά με ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε πριν 2 ημέρες από το kalymnos-news.gr με τίτλο «Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε το λιμανάκι στο Μελιτσάχα»

Η κάμερα του kalymnos-news.gr και ο Μάμας Χαραμαντάς συνάντησαν σήμερα  Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 το Νικήτα Καμπούρη ο οποίος έδωσε διευκρινήσεις για το θέμα.

Όπως είπε, τα σκουπίδια μεταφέρονται από την Τέλενδο σε καθημερινή βάση και στη συνέχεια με τα απορριμματοφόρα του Δήμου στον χώρο ταφής.

Τα συγκεκριμένα σκουπίδια που βρισκόντουσαν στην προβλήτα την ημέρα του ρεπορτάζ ,είχαν μόλις μόνο μία ώρα που είχαν μεταφερθεί από τη στιγμή που πήγε το αποοριμματοφόρο και τα πήρε και δεν βρισκόντουσαν εκεί επί ημέρες.

Επίσης ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας καθαριότητας  μίλησε για τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και ο ίδιος την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η χερσαία ζώνη στην περιοχή.

Το ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε πριν 2 ημέρες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Δείτε τα όσα είπε  ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας καθαριότητας στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μάιλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός