Μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων για τον «ΠΡΩΤΕΑ» από τη συμμετοχή στο Rhodes Penguin Cup. (video)

1379

Από το Ναυταθλητικό Όμιλο Καλύμνου «ΠΡΩΤΕΑΣ»εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Όμιλος   συμμετείχε με 20 αθλητές προαγωνιστικών και αγωνιστικών ηλικιών στο Rhodes Penguin Cup το οποίο διοργανώθηκε χθες 21.10.2018 στο Κολλέγιο Ρόδου με μεγάλη επιτυχία.

 Στους αγώνες συμμετείχαν 90 αθλητές του σωματείου RHODES PENGUINS, 20 αθλητές του ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ και για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες αθλητές από κολυμβητικό σύλλογο της Καλύμνου. Η όλη διοργάνωση ήταν άψογη καθώς με ταχύτατους ρυθμούς ολοκληρώθηκαν οι σειρές στα αθλήματα στις προαγωνιστικές κατηγορίες για να δώσουν τη σειρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Η τάξη στο χώρο του κολυμβητηρίου, ο συντονισμός χρονομετρών και γραμματείας, οι επιδόσεις των αθλητών αποτέλεσαν μια μοναδική εμπειρία για τους αθλητές του συλλόγου μας, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι προπονούνται σε κρύα πισίνα μέχρι σήμερα, κατάφεραν να αποκομίσουν 15 χρυσά, 8 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια. Με εξωστρέφεια και ανοιχτούς ορίζοντες ο ΠΡΩΤΕΑΣ Ναυταθλητικός όμιλος Καλύμνου συγχαίρει από καρδιάς όλους τους αθλητές, ευχαριστεί τους γονείς και τους συμπαραστάτες στην προσπάθεια του και συνεχίζει με κίνητρο την ανάπτυξη της κολύμβησης στο νησί μας και την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό.

Για τη συμμετοχή ,τη μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων και τις επιτυχίες των μικρών κολυμβητών, μίλησε στην κάμερα του kalymnos-news.gr ο προπονητής του Συλλόγου Μιχάλης Γλυνάτσης

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr καθώς και φωτογραφικό υλικό.

22-10-2018 Μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων για τον ΠΡΩΤΕΑ από τη συμμετοχή στο Rhodes Penguin Cup