Σεμίραμις Ψαρομπά: Ο Δ.Διακομιχάλης είναι ο ικανότερος από τους υποψηφίους Δημάρχους –Το ψηφοδέλτιο θα στελεχωθεί από νέα αξιόλογα παιδιά. (video)

1978

Στο φακό του kalymnos-news.gr και στους δημοσιογράφους Μπέττυ Μαϊλλη και Μάμα Χαραμαντά παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη η δημοτική σύμβουλος Σεμίραμις Ψαρομπά.

Πρόκειται για την μακροβιότερη γυναίκα δημοτική σύμβουλο και όπως είπε αν δεν υπήρχαν οι δύσκολες καταστάσεις που περνά η Χώρα μας θα έμενε σπίτι της, δεν θα πολιτευόταν ξανά. Όμως όπως τόνισε, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν πρέπει να τα παρατήσει . Θεωρεί ως καθήκον της να συνεχίσει να προσφέρει μέσα από τις γνώσεις της ,την εργατικότητα και την εμπειρία της.

Η Σεμίραμις Ψαρομπά δηλώνει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος με την Παράταξη του Δημήτρη Διακομιχάλη.

Θεωρεί ότι ο Δημήτρης Διακομιχάλης είναι ο ικανότερος από τους υποψηφίους Δημάρχους για να τα βγάλει πέρα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ συμπληρώνει ότι χρειάζεται το ψηφοδέλτιο ανανέωση και στελέχη ικανά ιδιαίτερα στα οικονομικά . Όπως συμπλήρωσε απ’ ότι γνωρίζει, το ψηφοδέλτιο θα στελεχωθεί από νέα αξιόλογα παιδιά.

Αναφορικά με τις συνεργασίες που θα γίνουν μετεκλογικά, λόγω και της απλής αναλογικής, η Σεμίραμις Ψαρομπά ανέφερε ότι προσωπική της άποψη είναι, ότι τα χνώτα της Παράταξης της, ταιριάζουν περισσότερο με αυτά του Μιχάλη Μπούκη που όπως είπε πρόκειται για πρόσωπο ήπιων τόνων.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα  είπε η Σεμίραμις Ψαρομπά στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν  η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

22-10-2018 Σ.Ψαρομπά: Ο Δ.Διακομιχάλης είναι ο ικανότερος από τους υποψηφίους Δημάρχους