Λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουνίου 2019 ,ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καλύμνου όπου στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο νυν Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την παρουσία και των δύο Δημάρχων ως κάτι σημαντικό και εξαιρετικό για το νησί και την αυτοδιοίκηση που πρέπει να είναι πάνω από κόμματα και την χαρακτήρισε ως πολιτικό πολιτισμό.

 Μετά από τους σύντομους χαιρετισμούς ακολούθησε σύσκεψη στην οποία τέθηκαν από πλευράς Δημάρχων τα προβλήματα και τα θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και ζήτησαν από τον Κυριάκο Μητοστάκη να σταθεί αρωγός.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε μία βόλτα στην παραλιακή του νησιού, συνομίλησε με τους πολίτες και οι εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπο του ήταν θερμές.

 Λίγο μετά τις 3.00 το απόγευμα, αναχώρησε με το ταχύπλοο σκάφος της ΑΝΕΚ για Μαστιχάρι Κω, που ήταν και ο επόμενος και τελευταίος προορισμός της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr.

9-6-2019 Ο Κ.Μητσοτάκης στο Δημαρχείο -Συνομιλίες με πολίτες στην παραλιακή - ΑναχώρησηΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός