Αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 το τελευταίο αντίο στον Παντελή Γαβαλά.

3630

Αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 2.00 το μεσημέρι θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Παντελή Γαβαλά στην Ιερά Μονή της Αναλήψεως.

Η σορός του θα μεταφερθεί σήμερα βράδυ από Ρόδο με το πλοίο της γραμμής.

Αύριο Πέμπτη στις 10.30 το πρωί θα μεταφερθεί στην Ιερά Μονή της Αναλήψεως.

Ο Παντελής Γαβαλάς άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του περασμένου Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020 στο Νοσοκομείου της Ρόδου όπου νοσηλευόταν, σε ηλικία 60 ετών.

Ο Παντελής ήταν ο  δευτερότοκος γιος του Γεωργίου και της Ειρήνης Γαβαλά με την πολυμελή οικογένεια (6 αγόρια-1 κορίτσι).

Από πολύ μικρός άρχισε να  εργάζεται βοηθώντας την οικογένεια του λόγω του πρόωρου θανάτου του πατέρα του.

Εργατικότατος, καλοκάγαθος ,συμπαθητικός, ομιλητικός, χαμογελαστός, γνωστός και αγαπητός στην Καλύμνικη κοινωνία, αλώνιζε καθημερινά όλο το νησί πουλώντας τα νοστιμότατα  φιστικιά .

Ένας μεγάλος βιοπαλαιστής, ένας σπουδαίος μαχητής της ζωής που πρόσφερε και βοήθησε την οικογένεια του σε δύσκολες εποχές.

Στις 18 Ιανουαρίου 2020 στις 10 το βράδυ τραυματίστηκε στο πόδι σε τροχαίο ατύχημα στον κεντρικό δρόμο κοντά στο γήπεδο Καλύμνου.

 Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο πόδι. Και ενώ η μετεγχειρητική κατάσταση εξελισσόταν καλά, κάποια επιπλοκή στη υγεία του ήταν μοιραία