Ένας Καλύμνιος γιατρός ο Μιχάλης Μαραγκός προσφέρει τις Υπηρεσίες του στο Μεγανήσι Λευκάδας.

2703

Ο Μιχάλης Μαραγκός γεννήθηκε στην Κάλυμνο όπου και παρέμεινε ως την ολοκλήρωση του λυκείου. Σπούδασε ιατρική στο πανεπιστήμιο της Κατάνιας στην Ιταλία.

Το 2001 παντρεύτηκε την Σούνδια Δήμητρα, Γεωπόνο, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Πτυχιούχος Ιατρικής απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην Γενική Ιατρική


-Από τον Αύγουστο του 2006 εργάστηκε ως ειδικευόμενος στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητα το 2010. Κατά την διάρκεια της ειδικότητας εργάστηκε για δέκα μήνες στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.
-Από τον Σεπτέμβρη του 2011 εργάστηκε στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής Λευκάδας ως Επιμελητής Β΄. Μέσα από αυτήν την θέση υπηρέτησε και στο νοσοκομείο Λευκάδας σε διάφορες ειδικότητες στα επείγοντα (καρδιολογίας, παιδιατρικής, χειρουργικής) και στην μονάδα τεχνητού νεφρού για 15 περίπου μήνες.
-Από τον Μάη του 2015 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νυδρί Λευκάδας.’

Πριν 3 χρόνια μετά από σχετική προκήρυξη ο Μιχάλης Μαραγκός προσλήφθηκε για το υπό ίδρυση ΤΟΜΥ στην Χώρα Καλύμνου που ποτέ όμως δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πειστρέψει στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα και να παραμείνει στο Νυδρί Λευκάδα .

Σε λίγες μέρες ανοίγει και νέο ιατρείο στο Κατωμέρι του Μεγανησίου.

Ενός αναπτυσσομένου μικρού νησιού με 2.500 χιλιάδες περίπου κατοίκους δίπλα στη Λευκάδα και απέναντι από τον Σκορπιό

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού που ανοίγει ιδιωτικό ιατρείο και οι κάτοικοι θα μπορούν να έχουν την φροντίδα του Γενικού  Οικογενειακού Γιατρού Μιχάλη Μαραγκού και αυτό ασφαλώς αποτελεί μια αναβάθμιση στις υγειονομικές υπηρεσίες του μικρού νησιού.

 Το ιατρείο θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, πρωινά αρχικά 8.30 πμ-1.00 μμ, αλλά όταν επεκταθούν τα δρομολόγια του φέρι-μποτ και απογευματινές ώρες