Πόλος έλξης σκαφών ο όρμος του Εμπορειού. Στην περιοχή και το υπερπολυτελές γιοτ “PACIFIC”(video).

512

 Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021το απόγευμα, στον  γραφικό Εμπορειό και κατέγραψε όμορφες εικόνες με τον ασφαλή όρμο του να είναι γεμάτος από σκάφη αναψυχής. Ο όρμος του Εμπορειού αποτελεί τα τελευταία χρόνια, πόλο έλξης δεκάδων σκαφών αναψυχής.

 Βέβαια εντυπωσιακή σήμερα ήταν και η παρουσία του χλιδάτου γιοτ “PACIFIC” που σίγουρα προσελκύει τα βλέμματα. Το PACIFIC αγκυροβόλησσε στον όρμο του Εμπορειού από χθες Τρίτη προερχόμενο από την Κέφαλο Κω.

 Το σκάφος  ανήκει  στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία,  Leonid Michelson πρόεδρο και κύριο μέτοχο της ρωσικής εταιρείας αερίου Novatek .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένεται να έλθει και να επιβιβαστεί στο σκάφος η κόρη του ιδιοκτήτη Victoria Michelson με φιλικά της πρόσωπα. Η Victoria Michelson είναι λάτρης της αναρρίχησης και έχει  εντυπωσιαστεί και μαγευτεί από τα αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου,την οποία έιχε  επισκεφτεί και πέρσι με γιοτ “PACIFIC” και παρέμεινε για 15 ημέρες.

Η Victoria Michelson σπούδασε ιστορία τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και στο Courtauld Institute του Λονδίνου .

 Να σημειώσουμε ότι τις απαραίτητες διεκπεραιώσεις και υπηρεσίες στο πολυτελές γιοτ  παρέχει κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο, το   “kalymna yachting” του Βασίλη Καπαδάκη. Ο ανεφοδιασμός του σκάφους γίνεται καθημερινά από τη αγορά Καλύμνου και Κω με το ελικόπτερο που διαθέτει το σκάφος.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ

Το PACIFIC (IMO: 9569293) είναι ένα πολυτελές Yacht που έχει ναυπηγηθεί το 2010 με σημαία Cayman Is

Το ολικό μήκος του είναι 85.38 μέτρα και το πλάτος του είναι 15.65 μέτρα. Έχει ατσάλινο κύτος και υπερκατασκευή αλουμινίου. 

Το σκάφος με κομψό μοναδικό χρώμα , που  μπορεί να αλλάξει στον ήλιο

 Επί του σκάφους υπάρχει ελικόπτερο.

Μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 6 καμπίνες με εσωτερική πολυτελής διακόσμηση από την Bannenberg & Rowell και μια εξωτερική σχεδίαση από την German Frers. Το Πλήρωμα του είναι 28 άτομα. Ο ανελκυστήρας διευκολύνει την κίνηση μεταξύ ορόφων. Επίσης, το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει δύο ελικόπτερα

Έχει γήινες αποχρώσεις με μπλε πιτσιλιές. Τα έπιπλα και η απαλή επίπλωση του σκάφους διαθέτουν ουδέτερα χρώματα και υφάσματα πλούσιας υφής. Ο ανελκυστήρας διευκολύνει την μετακίνηση μεταξύ ορόφων και η εντυπωσιακή σειρά ανέσεων διασφαλίζει ότι κάθε επισκέπτης έχει μια ευχάριστη στιγμή.

Διαθέτει SPA , τζακούζι ,σινεμα –θέατρο , γυμναστήριο και πισίνα

Δείτε ένα μικρό video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς από τον όρμο του Εμπορειού και φωτογραφίες από το σκάφος

Πόλος έλξης σκαφών ο όρμος του Εμπορειού. Στην περιοχή και το υπερπολυτελές γιοτ “PACIFIC”