Στα “σκαριά” η νέα έκδοση του μεγάλου τουριστικού χάρτη της Καλύμνου από το «ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Δ.ΔΡΟΣΟΣ» που θα διανεμηθεί δωρεάν σε 40.000 αντίτυπα.

893

Όσες επιχειρήσεις του νησιού επιθυμούν να συμπεριληφθούν ως χορηγοί στη νέα έκδοση του μεγάλου τουριστικού χάρτη Καλύμνου μπορούν να επικοινωνήσουν με το «ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Δ.ΔΡΟΣΟΣ».

Τελευταία ημερομηνία την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Η έκδοση 2021-2022  του  μεγάλου χάρτη της Καλύμνου που διανέμεται δωρεάν είναι ήδη στα “σκαριά”.

Πρόκειται για βελτιωμένη και με νέα στοιχεία επανέκδοση του χάρτη της Καλύμνου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2017 επανεκδόθηκε τρεις φορές   και έχει διανεμηθεί δωρεάν σε χιλιάδες επισκέπτες του νησιού.

Ένας πληρέστατος και εξυπηρετικός Χάρτης της Καλύμνου που απευθύνεται στους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας και όχι μόνο.

Η νέα έκδοση 2021-2022 θα εκτυπωθεί σε 40.000 αντίτυπα,  είναι μεγέθους 61Χ86, διπλωμένος, σε illustrasion χαρτί, και  θα μοιράζεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο μέχρι και το Σεπτέμβριο 2022 στο λιμάνι Καλύμνου, από τα καραβάκια που πηγαινοέρχονται από Κω, από το περίπτερο της ΑΝΕΜ στο Μαστιχάρι,σε διάφορα πολυσύχναστα σημεία και απ’ όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο χάρτη.

Ένας χάρτης καλαίσθητος, εύχρηστος, ενημερωτικός, με εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από drone. Περιλαμβάνει ξεχωριστές αναφορές και πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Καλύμνου αλλά και της Τελένδου .

Ένας χάρτης που ενσωματώνει τεχνολογία barcode, ούτως ώστε ο επισκέπτης του νησιού μας, αν το θελήσει να βρίσκει μέσω του χάρτη, άμεσα και με ακρίβεια ακόμα και με φωνητικές οδηγίες μέσω google maps αυτό που ψάχνει, με ένα απλό σκανάρισμα του barcode της επιχείρησης που τον ενδιαφέρει με το smarthphone του!!!

Μια πρωτοπόρος υπηρεσία για τα Ελληνικά δεδομένα εκτυπωμένη σε «χαρτί” μόνο από το τυπογραφείο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ”.

Λόγω της  μέχρι τώρα πετυχημένης έκδοσης των προηγούμενων χρόνων και της αυξημένης ζήτησης από επιχειρήσεις του νησιού που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στη νέα έκδοση, όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Τυπογραφείου «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» στα τηλέφωνα 6955012300 και 2243059440