Τώρα και «Πυροσβέστης» ο Δήμαρχος για να βρει τους «άγνωστους εμπρηστές» της Χωματερής Καλύμνου !!

882

Η φανουρόπιτα που «έταξε» ο Δήμαρχος για να βρει τον «άγνωστο εμπρηστή» της Χωματερής Καλύμνου φαίνεται ότι δεν είχε αποτελέσματα .Σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Επίσης οι αλλεπάλληλες εξαγγελίες για συνεχή φύλαξη της χωματερής, για τοποθέτηση φυλάκων ,για απαγόρευση εισόδου οχημάτων τις απογευματινές ώρες, για φυλάκια ελέγχου, για την προμήθεια υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών καμερών για την 24ωρη παρακολούθηση του χώρου και διάφορα παρόμοια που ακούσαμε, όλο το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται ότι δεν είχαν αποτελέσματα.

Οι  πυρκαγιές συνεχίζουν να εκδηλώνονται  σταθερά και σε τακτά διαστήματα καίγοντας τα σκουπίδια ενώ έχουμε χάσει και το λογαριασμό Μάλιστα κάποιες φορές η πυρκαγιά ξεφεύγει από την χωματερή καίγοντας τις γύρω περιοχές ,ενώ οι φλόγες και οι πυκνοί μαύροι καπνοί  δημιουργούν  μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Ούτε οι μηνύσεις κατά «αγνώστων εμπρηστών» που εξαγγέλλει ο Δήμαρχος μετά από κάθε πυρκαγιά απέδωσαν!

 Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της στήλης μας «ΒΟΛΗ ΚΑΤΆ ΒΟΛΗ» ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλης αποφάσισε να αναλάβει προσωπικά  να βρεί τους «άγνωστους εμπρηστές».

Έτσι αν το δείτε να οδηγεί πυροσβεστικό όχημα μην εκπλαγείτε! Ψάχνει τους «άγνωστους εμπρηστές» της Χωματερής 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός