Ο Κρις Αλαχούζος για επίσκεψη του Γκας Μπιλιράκη στην Κάλυμνο και για το αίτημα ίδρυσης της Σχολής Μηχανικών που τέθηκε στον Πρωθυπουργό (video)

289

Στην Ελλάδα βρέθηκε τον τελευταίο μήνα, ο Καλυμνιακής καταγωγής Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρίς Αλαχούζος και συμμετείχε στις εκδηλώσεις αδελφοποίησης του Δήμου του, με τα Χανιά της Κρήτης, το νησί Υδρα και τον Δήμο Ηλιδας της Δυτικής Πελοποννήσου.

Επίσης επισκέφτηκε το Προεδρικό Μέγαρο και συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω υποχρεώσεων του, ο Κρίς Αλαχούζος για μία ακόμη φορά βρέθηκε στην ιδιαιτέρα του πατρίδα στην Κάλυμνο, όπου υποδέχθηκε τον επίσης Καλυμνιακής καταγωγής ομοσπονδιακό βουλευτή Γκας Μπιλιράκη.

Χθες Σάββατο πρωί, 16 Οκτωβρίου 2021, συναντήσαμε στην κεντρική πλατεία τον Κρις Αλαχούζος ,που ετοιμαζόταν για την αναχώρηση και την επιστροφή του στο Τάρπον Σπρινγκς .

Σε μία σύντομη συνομιλία που είχαμε, μας μίλησε για την επίσκεψη του Γκας Μπιλιράκη στην Κάλυμνο  και τη συνάντηση του ομοσπονδιακού βουλευτή την περασμένη Δευτέρα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και το αίτημα για την  ίδρυσης της Σχολής μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου. Όπως μας είπε η απάντηση του Πρωθυπουργού ήταν θετική. Μάλιατα όπως συμπλήρωσε την επόμενη ημέρα ο Υπουργός Ναυτιλίας Ι.Πλακιωτάκης, επικοινώνησε με τον ίδιο και του είπε ότι ήθελε να συνομιλήσει με τον Γκας Μπιλιράκη. 

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

16-10-2021 Ο Κρις Αλαχούζος επιστρέφει στην ΑμερικήΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός