Τίμησε το Ελληνικό Εθνόσημο η Μάρθα Νυστάζου κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Ιταλία

610

Τίμησε το  Ελληνικό Εθνόσημο η Καλυμνιακής καταγωγής Μάρθα Νυστάζου που κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Ιταλία, στο (Wako World Kickboxing Championship)


Μία μεγάλη επιτυχία για την Μάρθα Νυστάζου .


Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια  και αθλήτρια του συλλόγου “Μαχητές της Κω”, τίμησε  το  εθνόσημο αγωνιζόμενη με τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου, ξεπερνώντας τις οποίες δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της νησιωτικότητας και  δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνει αγωνιστικές προπονήσεις με άλλες ισάξιες αθλήτριες του kick boxing ούτως ώστε η προετοιμασία της ενόψει τέτοιων σημαντικών αγώνων να είναι    πλήρης.  

Η Μάρθα Νυστάζου έχει δίπλα της τον γνωστό πρωταθλητή  πολεμικών τεχνών και έμπειρο  προπονητή  τον Χρήστο Νεοχωρίτη, ο οποίος καθημερινά βρίσκεται δίπλα της εφαρμόζοντας σύγχρονες προπονητικές μεθόδους και τακτικές. 

Η παγκόσμια Πρωταθλήτρια μας Μάρθα Νυστάζου, χαρακτηρίζεται από το ήθος,την ευγένεια της ψυχής της και το απαράμιλλο αγωνιστικό πάθος της.
 

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing  είναι η αρχή μίας Λαμπρής πορείας , οδηγός για τις επερχόμενες μεγάλες επιτυχίες της  Ελληνίδας Πρωταθλήτριας του  Kickboxing Μάρθα Νυστάζου.