Με πρωτοβουλία του Επαρχείου Καλύμνου και σε συνεργασία με τους Προσκόπους προσφορά ρουχισμού στις Φυλακές Κω.

467

Με πρωτοβουλία του Επαρχείου ΠΕ Καλύμνου και του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή σε συνεργασία με την Ένωση παλαιών προσκόπων Καλύμνου και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, πραγματοποιήθηκε μία αξιέπαινη και φιλανθρωπική δράση.

Προσφορά ανδρικού ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων στο Κατάστημα Κράτησης Κω (Φυλακές).

 Όλα τα είδη προέρχονται από δωρεές που είχαν κάνει οι Καλύμνιοι για τους πρόσφυγες και που ο “Σύλλογος Πρόοδος” είχε ταξινομήσει και φυλάξει, στο κτίριο που στεγαζόταν ο Αστυνομικός Σταθμός Χώρας Καλύμνου.

Σήμερα Κυριακή,21 Nοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή επισκέφτηκαν τις Φυλακές και παρέδωσαν τα είδη ρουχισμού και τα κλινοσκεπάσματα.

Ο Έπαρχος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά του προσκοπισμού για την εθελοντική τους εργασία, την ΚΑΤΡΗΣ ΑΕ για το μεταφορικό μέσο, την ΑΝΕΜ ΑΕ και τον Τηλιακό Σάκη για την δωρεάν μετακίνηση μας καθώς και τον συνάδελφο μου τον Έπαρχο Κω Νισύρου Γιάννη Καμπανή για τη φιλοξενία. Επίσης το Σύλλογο της ΠΡΟΟΔΟΥ καθώς και τον Καλυμνιακό λαό που προσέφερε τα είδη.

Δείτε video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μάιλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς από το χώρο φύλαξης του ρουχισμού και φωτογραφίες από τη επίσκεψη στις Φυλακές.

20-11-2021 Δωρεάν ρουχισμός για τις φυλακές της Κω
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός