Η πρόταση του πρώην Δημάρχου Γ.Ρούσσου αναφορικά με την αντίθεση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στην ίδρυση Σχολής Μηχανικών Ε.Ν στην Κάλυμνο. (video)

594

Δημόσια παρέμβαση του πρώην Δημάρχου Καλυμνίων Γιώργου Ρούσσου μέσω του φακού του kalymnos-news.gr, με αφορμή αποκαλυπτικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών έχει εκφράσει  την αντίθεση της στην  ίδρυση Σχολής Μηχανικών Ε.Ν στην Κάλυμνο.

Ο πρώην Δήμαρχος με την παρέμβαση του αυτή θέλησε να καταθέσει την πρόταση του για τον τρόπο χειρισμού του θέματος.

Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι αυτή τη στιγμή θα πρέπει  ο Δήμαρχος σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας να προχωρήσουν στο άμεσο κλείσιμο ραντεβού για συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών , μαζί με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων και με συμμετοχή όλων των βουλευτών Δωδεκανήσου , του Επάρχου και του Περιφερειάρχη. Θα πρέπει όπως είπε, να ενημερώσουμε τους εφοπλιστές και να τους πούμε ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση

Είναι προφανές όπως συμπλήρωσε, ότι κάποια τοπικιστικά συμφέροντα από άλλες περιοχές της Χώρας, που έχουν ισχυρό πρόσωπο στον Εφοπλισμό κι που έχουν και Σχολές μεθοδεύουν το θέμα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Ρούσσος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

13-1-2022 Ο Γ.Ρούσσος για την σχολή Μηχανικών στην ΚάλυμνοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός