Η πρόταση της Κατερίνας Μίχα από Τέλενδο που κάνει το γύρω του διαδικτύου : Ενοικιάζεται “κρεβάτι σε οικόπεδο με… θέα στα αστέρια”.

4130

Η πρόταση της Κατερίνας Μίχα από Τέλενδο που κάνει το γύρω του διαδικτύου : Ενοικιάζεται «κρεβάτι σε οικόπεδο με… θέα στα αστέρια»

Η Κατερίνα Μίχα είναι μία δραστήρια και ανήσυχη  κοπέλα ,που έχει σπουδάσει σε Δημόσιο ΙΕΚ ”Ενδυματολόγος – Στυλίστρια & σχέδιο μόδας”.

Η Κατερίνα εδώ και αρκετό καιρό έψαχνε τον τρόπο ,πως να εκμεταλλευτεί  τον μικρό χώρο των 12 τμ που κληρονόμησε από τη γιαγιά της στην μαγευτική Τέλενδο. Το μικρό δωμάτιο με τον παραδοσιακό κρέβατο δεν ήταν αρκετό για να ενοικιαστεί,θα έπρεπε να προστεθούν και κάποια άλλα κρεβάτια. Όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Κατερίνα, το έψαξε το θέμα για να είναι νόμιμη ,μίλησε με το λογιστή της και βρήκε μία πρωτότυπη λύση, στο μικρό ελαιώνα που βρίσκεται έξω από το μικρό δωμάτιο, τοποθέτησε ένα πανέμορφο διπλό κρεβάτι,ενώ ένα κρεβάτι υπάρχει και κάτω από την πέργκολα.Από ανέσεις υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό- αλλά δεν υπάρχει κλιματισμός και τηλεόραση, ενώ η τουαλέτα βρίσκεται έξω από το δωμάτιο.Πάνω από όλα όμως διαθέτει ηρεμία και την μαγευτική θέα.

Έτσι λοιπόν το περασμένο Σάββατο έκανε την ανάρτηση σε σελίδα βραχυχρόνιων μισθώσεων την πρόταση της και ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες της.

Η τιμή ενοικίασης ,όπως μας λέει η Κατερίνα είναι 55 ευρώ την ημέρα.

Αύριο Παρασκευή ο φακός του kalymnos-news.gr θα βρίσκεται στην Τέλενδο για να μιλήσει με την ιδιοκτήτρια Κατερίνα Μίχα και να καταγράψει εικόνες από όλους τους xώρους.

Τις φωτογραφίες μας διέθεσε η Κατερίνα Μιχα
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός