Ενοχλήθηκε ο Δήμος από ανάρτηση της δημοτικής συμβούλου Μελίνας Κατέρη για την αγορά ακινήτου στο Άργος,προκειμένου κατασκευαστεί κλειστό γήπεδο.

743

Από τη δικηγόρο και δημοτική σύμβουλος Μελίνα Κατέρη, αναρτήθηκε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο, με τίτλο: “Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης λάθος επιλογής για ένα τόσο σημαντικό αναπτυξιακό έργο(νέο κλειστό Γυμναστήριο)” 

Το άρθρο αυτό αναδημοσιεύσαμε και στο kalymnos-news.gr και μπορείτε ολόκληρο να το δείτε πατώντας εδώ

Στο άρθρο αυτό η Μελίνα Κατέρη, παραθέτει ένα ιστορικό και εκθέτει τις θέσεις και απόψεις της, για την απόφαση που έχει παρθεί,αγοράς οικοπέδου στο Άργος για την ανέγερση ενός νέου κλειστού γηπέδου.

Το άρθρο της καταλήγει: Θα επιμείνω ότι η τοποθέτησή μου αυτή δεν έχει αντιπολιτευτικό χαρακτήρα, αλλά φαίνεται τελικά ότι είναι απόφαση του Δημάρχου που την διακρίνει η προχειρότητα και η έλλειψη προγραμματισμού, που συνοδεύεται από παντελή απουσία επικοινωνίας ή διαβούλευσης με τους αμέσως ενδιαφερόμενους, δηλαδή τα σωματεία και ολόκληρο τον καλυμνιακό λαό.

Άλλο ένα έργο από τα πολλά της Καλύμνου (αεροδρόμιο, αποχέτευση, θέση αρχαιολογικού μουσείου και ανοιχτού θεάτρου), το οποίο εάν ολοκληρωθεί, θα αποτελεί και αυτό μία λάθος επιλογή, ένα ακόμα αποτέλεσμα προχειρότητας και όχι σωστού σχεδιασμού.

Φαίνεται ότι οι απόψεις,οι θέσεις και η κριτική που άσκησε η Μελίνα Κατέρη ενόχλησε τη Δημοτική Αρχή, που με σημερινό δελτίο τύπου της απαντά.

Αυτούσιο το δελτίο τύπου από το “Γραφείο Δημάρχου” παραθέτουμε παρακάτω: