Ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ Μανώλης Κοπανέζος σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη και για τον πρώτο αγώνα στη Γ΄Εθνική την Κυριακή στην Κάλυμνο “κεκλεισμένων των θυρών” (video)  

901

O Πρόεδρος της Ε.Α.Καλύμνου Μανώλης Κοπανέζος, χθες Πέμπτη, απόγευμα,7 Οκτωβρίου 2022 ,3 ημέρες πριν την πρεμιέρα της Ομάδας του νησιού μας στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο kalymnos-news.gr.

Ο Μανώλης Κοπανέζος ξεκίνησε μιλώντας για τη συμμετοχή της Ε.Α.ΚΑ στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Όπως είπε το πρόγραμμα περιλαμβάνει 22 αγώνες εκ των οποίων οι 11 στην Κάλυμνο και οι υπόλοιποι εκτός σε Αθήνα , Μυτιλήνη και Χίο,.

Όπως είπε η ομάδα προετοιμάστηκε καλά.έκανε αρκετές μεταγραφές με παίκτες με εμπειρία, που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ παραμένει ο βασικός κορμός των παικτών που οδήγησε την ομάδα στη Γ΄Έθνική. Στόχος όπως τόνισε, είναι να σταθούμε στη Γ΄Εθνική και όχι να φανεί ότι ήμασταν απλά μία φωτοβολίδα.

Αναφερόμενος στα Οικονομικά, Διοικητικά και Οργανωτικά θέματα είπε ότι είναι πρωτόγνωρα για τη Διοίκηση και η προσπάθεια όλων μας είναι να τα αντιμετωπίσουμε  με το καλύτερο τρόπο.

Για τα οικονομικά είπε, ότι ο σχεδιασμός για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ,με μεταγραφές ,μετακινήσεις,αγώνες και υπόλοιπα έξοδα, θα στοιχίσει 80-90.000 ευρώ. Δεν υπάρχει κάποιος χρηματοδότης για την ομάδα ,αλλά υπάρχουν αρκετοί χορηγοί που προσφέρουν και κάποια στιγμή θα αναφέρουμε τα ονόματα τους.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το σύνολο των χρημάτων των 80-90.000 ευρώ για όλη την περίοδο, υπάρχουν όμως τα απαραίτητα χρήματα για να κινηθούμε την πρώτη περίοδο και εκτίμηση είναι, ότι μέχρι τέλος του χρόνου,να έχουν συγκεντρωθεί όλα τα χρήματα για την κάλυψη όλης της αγωνιστικής περιόδου.

 Για την τοποθέτηση του παρκέ στο γήπεδο :

Συνεχίζοντας ο Μανώλης Κοπανέζος είπε, ότι έχουμε πάρει άδεια για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου ως έχει, για τον πρώτο αγώνα μέχρι 10 Οκτωβρίου 2022. Πιστεύω να μην χρειαστεί ανανέωση, γιατί σε επικοινωνία που είχαμε με την Εταιρεία που θα τοποθετήσει το παρκέ, μας είπε ότι μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι εδω το παρκέ και θα χρειαστούν άλλες 5-7 ημέρες για την τοποθέτηση του.

” ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ” Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Όπως διευκρίνισε ο Μανώλης Κοπανέζος, ο πρώτος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στις 5.00 το απόγευμα της Ε.Α.ΚΑ με τον Ίκαρο Καλλιθέας θα γίνει “ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΏΝ” χωρίς την παρουσία φιλάθλων ,αφού το γήπεδο ως έχει δεν πληρεί τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας. Δυστυχώς όπως συμπλήρωσε, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ένα αγώνα

Επίσης ο Μανώλης Κοπανέζος, αναφέρθηκε και στο Γιάννη Χαλίκο, λέγοντας χαρακτηριστικά ,ότι όταν άκουσε ότι η Ε.Α.ΚΑ δεν μπορεί να παίξει στην Κάλυμνο ,το θεώρησε ντροπή ,να μπορεί να παίζει σε Κω και Λέρο και όχι στο νησί και έτσι άναψε τη σπίθα, έβαλε κι εκείνος και εμείς και ο Δήμος να γίνει μία σύμπραξη και να για να τρέξουμε να γίνει το παρκέ

Δείτε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

6-10-2022 Ο πρόεδρος της ΕΑΚΑ Μ.Κοπανέζος στο Kalymnos news