Ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μουσελλής για θέματα του τομέα καθημερινότητας του οποίου προΐσταται. (video)

365

Τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας Βασίλη Μουσελλή συναντήσαμε στην παραλιακή και του θέσαμε ένα θέμα με τη σήμανση των διαχωριστικών νησίδων με αντανακλαστικές ταινίες, ώστε να είναι ευδιάκριτες ιδιαίτερα τη νύκτα, ώστε να διευκολύνονται οι οδηγοί και να αποφεύγονται τυχόν ατυχήματα. Όπως μας είπε, είναι ήδη στον προγραμματισμό τους και στις αμέσως επόμενες ημέρες παράλληλα με τον καλλωπισμό των νησίδων, θα μπουν οι κατάλληλες σημάνσεις ώστε να είναι ευδιάκριτες.

Ο Αντιδήμαρχος μίλησε επίσης για τις εργασίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα με την καθαριότητα και τον καλλωπισμό όλων των γειτονιών, με ασπρίσματα ώστε να είναι έτοιμες ενόψει ΠΑΣΧΑ αλλά και της έναρξης της θερινής σεζόν. Όπως τόνισε, αρχή του είναι να ολοκληρώνεται μία εργασία και μετά να την ανακοινώνει και συμπλήρωσε ότι με τις προσπάθειες τους εξαργυρώνουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο κόσμος και αυτό προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατό καλύτερα από το πόστο της Καθημερινότητας που κατέχει.

Σε ερώτηση για το θέμα της ανακύκλωσης είπε ότι υπάρχουν οι σχεδιασμοί ,θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, αλλά όλα αυτά θα ανακοινωθούν όταν θα είναι έτοιμα.

Δείτε τα όσα μας είπε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

22-4-2024 Συνέντευξη με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας