Η Μίκα Ιατρίδη στην Κάλυμνο. (video)

907

Τη βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδη συναντήσαμε σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 το πρωί, στην παραλιακή της Καλύμνου και είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μία σύντομη και ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της .

Η Μίκα Ιατρίδη επισκέπτεται την Κάλυμνο μετά από αρκετό διάστημα, αφού όπως μας είπε, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα που ξεπεράστηκε. Θα έχει συναντήσεις με φίλους, φίλες και συμπατριώτες, γιατί η Κάλυμνος, όπως τόνισε, πάντα την τιμά και την αγαπά και θέλει να συζητήσουν από κοντά, όλα τα ζητήματα που προκύπτουν κατά καιρούς.

Επίσης θα παραβρεθεί στο 3ημερο Καρδιολογικό Συνέδριο που ξεκινά σήμερα στην Κάλυμνο και θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει χαιρετισμό.

Τέλος μίλησε για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: ” Χρειάζεται να στείλουμε το μήνυμα σταθερότητας που χρειάζεται η Χώρα για την ανάπτυξη και την πορεία μας, γιατί στις 9 Ιουνίου δεν πρέπει να λείψει κανείς, οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτή την πορεία την οποία έχει χαράξει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί αυτό μας αξίζει μία καλύτερη Ελλάδα, δυνατή στην Ευρώπη.”

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε η Μίκα Ιατρίδη στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

Η Μίκα Ιατρίδη στην Κάλυμνο .