Καλλιτεχνική φωτογράφηση από τον ιατρό και πολυτάλαντο Γιάννη Κουλλιά για την παράσταση “SISSY IN HEAVEN” με την Άντζελα Γκερέκου.(video)

834

Με αφορμή την είδηση ότι ένα δικός μας άνθρωπος ο Ιατρός και πολυτάλαντος Καλλιτέχνης Γιάννης Κουλλιάς, πραγματοποίησε την καλλιτεχνική φωτογράφηση των ηθοποιών της θεατρικής παράστασης “SISSY IN HEAVEN” με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Γκερέκου, με το φακό του kalymnos-news.gr τον επισκεφτήκαμε στο Ιατρείο του στην Κάλυμνο και είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ο Γιάννης Κουλλιάς εκτός από ένας άριστος επιστήμονας, εδώ και πολλά χρόνια με το μεγάλο ταλέντο του και τις αστείρευτες και ευρηματικές ιδέες του παράγει σημαντικό καλλιτεχνικό έργο σε διάφορους τομείς της Τέχνης. Ως τραγουδοποιός, στιχουργός και συνθέτης, ως συγγραφέας και ποιητής, αλλά και ως φωτογράφος καλλιτεχνικών φωτογραφιών.

Η αναγνωρισιμότητα του έχει ξεφύγει εδώ και αρκετό καιρό από τα στενά όρια της Καλύμνου και έχει γίνει πασίγνωστος στους καλλιτεχνικούς κύκλους, στους τομείς που ασχολείται, σε όλη τη χώρα.

Η πρόταση που δέχθηκε από την καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κερκύρας και σκηνοθέτη του έργου “SISSY IN HEAVEN” Βαρβάρα Δούκα να φωτογραφίσει για τις ανάγκες προβολής της παράστασης ,το επιτελείο και τους πρωταγωνιστές, έγινε δεκτή από το Γιάννη Κουλλιά

Ο Γιάννης τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα ,πραγματοποιώντας τις απαραίτητες καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις των πρωταγωνιστών και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Πρίν όμως προχωρήσουμε στα όσα μας είπε ο Γιάννης Κουλλιάς για αυτή την εμπειρία του και παραθέσουμε κάποιες φωτογραφίες από την εξαιρετική δουλειά του, δύο λόγια για την παράσταση

Sissy in heaven 14/15/16 Ιουνίου στο Δημοτικο θέατρο Κέρκυρας!

“SISSY IN HEAVEN”

Παραστάσεις 14-15-16 IΟΥΝΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Στον ρόλο της Αυτοκράτειρας Σίσσυ η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ.

Ένα δυνατό επιτελείο συντελεστών και ηθοποιών, παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα το έργο του Ζαχαρία Ρόχα, στην νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δούκα.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΙΣΣΥ: ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΛΟΥΪΤΖΙ ΛΟΥΚΕΝΙ: ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ

ΛΟΥΪΖΑ ΛΟΥΚΕΝΙ: ΝΤΙΝΑ ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ/ΡΟΔΟΛΦΟΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟΣ ΝΕΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΛΟΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΟΣ

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΚΗΣ ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΘΑΝΟΣ ΤΣΙΓΓΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΝΘΟΣ ΔΑΜΙΓΟΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ : ΜΑΡΙΑΝΑ ΓΙΑΝΝΕΙΟΥ

Φωτογραφία ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΛΙΑΣ

Δείτε τη συζήτηση που είχαμε με το Γιάννη Κουλλιά στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς αλλά και κάποιες από τις φωτογραφίες.

Γιάννης Κουλλιάς: Για φωτογράφηση ηθοποιών της "SISSY IN HEAVEN"…loading…" με την Άντζελα Γκερέκου.