Δ.Διακομιχάλης: Προσβλητική ,αντιδεοντολογική, όχι έντιμη και όχι ανθρώπινη η αναφορά του Ι.Γαλουζή για τα της υγείας μου.

1436

Τα τοπικά ΜΜΕ κάλεσε σήμερα πρωί Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημήτρης Διακομιχάλης και προέβη σε μία δήλωση-απάντηση, αναφορικά με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Ι. Γαλουζής τηλεοπτικά  την περασμένη Τετάρτη, για τα της  υγείας  του τέως Δήμαρχου.

Ο Δημήτρης  Διακομιχάλης  χαρακτήρισε τη δήλωση του Ι.Γαλουζή ως προσβλητική, αντιδεοντολογική, όχι έντιμη και όχι ανθρώπινη

Επίσης ανέφερε ότι είναι πολύ πιο δυνατός απ’ ότι ο κ. Γαλουζής  μπορεί να φαντάζεται, τον παρακάλεσε άλλη φορά να μην ξανασχοληθεί με τα της υγείας του, ενώ κλείνοντας τη δήλωση του είπε:

Το τι θα κάνω εγώ πολιτικά ,το αν έχω επάρκεια υγείας να αντιμετωπίσω και να συμμετέχω στα πολιτικά δρώμενα του τόπου ,εγώ το γνωρίζω, καλλίτερα από τον καθένα, εγώ θα το αποφασίζω και να ξέρει πάντως κάτι.

Ότι αυτή την Παράταξη θα την βρει μπροστά του και αυτή η Παράταξη θα κερδίσει τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

΄Δείτε όλη τη δήλωση του Δ.Διακομιχάλη και το σχετικό video

Καλημέρα σας

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα ενημέρωσης που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μου, γιατί θέλω σήμερα να κάνω μια δήλωση.

Ακούγοντας την περασμένη Τετάρτη τον κ. Γαλουζή στη συνέντευξη που έδινε στο ΑΙΓΑΙΟ TV προκειμένου να βγει  από τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του, αναφορικά με τα στέγαστρα, προέβει σε μια δήλωση ,που θα έλεγα ότι είναι προσβλητική, αντιδεοντολογική, θα έλεγα όχι έντιμη και όχι ανθρώπινη

Και συγκεκριμενοποιώ, ο κ. Γαλουζής είπε ότι στη σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Εμπορικής  Ναυτιλίας στην οποία συμμετείχα και ήταν η πρώτη δημόσια έξοδος μου μετά την περιπέτεια υγείας μου που πέρασα, ότι δεν κατάλαβα καλά τα όσα συζητούσαμε εκεί διότι ήμουν ιδιαίτερα αδύναμος ,είχα εν ολίγοις πρόβλημα μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασα.

Θλίβομαι ως άνθρωπος ,λυπούμαι για το κατάντημα του ως πολιτικό πρόσωπο και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη, αντιδεοντολογική η συμπεριφορά τους ως γιατρός.

Δεν είναι  θεράπων ιατρός σε εμένα, δεν γνωρίζει την πορεία της υγείας μου και δεν περίμενα,  ειλικρινά το λέω, να κάνει τέτοια δημόσια δήλωση λέγοντας ότι δεν κατάλαβα εγώ καλά.

Θέλω να το διαβεβαιώσω, ότι είμαι πολύ καλλίτερα στην υγεία μου απ’ ότι ήμουν πριν μου συμβεί αυτό  το περιστατικό.

Δεύτερον, πήγα στη σύσκεψη αυτή αφουγκραζόμενος το δημόσιο συμφέρον, πράγμα το οποίο  φαίνεται ότι ο ίδιος δεν έχει κατανοήσει ,μολονότι είναι 2 χρόνια Δήμαρχος

Τρίτον στην πορεία  προς τις εκλογές, θέλω να γνωρίζει ότι θα είμαι πολύ πιο μαχητικός απ’ ότι ήμουν μέχρι τώρα και να του πω ότι με τη βοήθεια του Θεού ,με την βοήθεια και την επιστημονική κατάρτιση των κορυφαίων επιστημόνων. που είχαν την φροντίδα την ιατρική και μου  πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στις δύσκολες ώρες που πέρασα, σήμερα είμαι πολύ πιο δυνατός απ’ ότι εκείνος μπορεί να φαντάζεται μιας και δεν είναι ειδικός περί την καρδιά ,είναι ορθοπεδικός ,εγώ δεν θα φθάσω ποτέ να αξιολογήσω την επάρκεια του ως γιατρό.

Θα τον παρακαλέσω άλλη φορά να μην ξανασχοληθεί με τα της υγείας μου.

Το τι θα κάνω εγώ πολιτικά ,το αν έχω επάρκεια υγείας να αντιμετωπίσω και να συμμετέχω στα πολιτικά δρώμενα του τόπου ,εγώ το γνωρίζω, καλλίτερα από τον καθένα, εγώ θα το αποφασίζω και να ξέρει πάντως κάτι. Ότι αυτή την Παράταξη θα την βρει μπροστά του και αυτή η Παράταξη θα κερδίσει τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ευχαριστώ πολύ για την παρουσίας σας